På denne side vises de hovedretter der er blevet tilsendt redaktionen :-)
Webmasteren modtager gerne opskrifter, de behøver ikke nødvendigvis at være blevet afprøvet i Bibliofilt regi. Dette er de hidtil modtagede opskrifter:
Pandekager med mexikansk fyld (fra Kristine)
Ingredienser
4-6 pandekager
2 avocado
1 rødløg
1 lille rød chili
4 soltørrede tomater
4 tomater
saft af ½ lime
¼ l. piskefløde
2 spiseskefulde kørvel
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog piskefløden lidt tyk og lad den køle af.
Avocado, rødløg, chili og de soltørrede tomater skæres i fine små tern.
Kørvel hakkes fint og de friske tomater skæres i både.
Det hele blandes med limefrugt og piskefløden.
Smag til med salt og peber og læg fyldet i pandekagerne.
Til toppen
Laks med estragonflødesauce og fettuccine (Fra Julie)
Til 4 personer:
2 pakker fettuccine med spinat
4 skalotteløg
smør
1½ dl hvidvin
3½ dl piskefløde
1½ dl lys bouillon
estragon, gerne frisk
400-500 g laks (jeg plejer at bruge friske laksefileter, men opskriften siger oprindeligt røget laks)
salt og peber
Løgene hakkes meget fint og svitses i smør ved svag varme. Efter 1 minut tilsættes hvidvin, piskefløde, bouillon og estragon som koger med i ca. 2 minutter. Der smages til med salt og peber, hvorefter den friskkogte afdryppede pasta vendes i.
Til Toppen
|