Hovedretter




 

Forside
Formål
Vedtægter
Arrangementer
Galleri
Medlemsliste
Opskrifter
Links

 

På denne side vises de hovedretter der er blevet tilsendt redaktionen :-)

Webmasteren modtager gerne opskrifter, de behøver ikke nødvendigvis at være blevet afprøvet i Bibliofilt regi.

Dette er de hidtil modtagede opskrifter:


Pandekager med mexikansk fyld Laks med estragonflødesauce og fettuccine

Pandekager med mexikansk fyld (fra Kristine)

Ingredienser
4-6 pandekager
2 avocado
1 rødløg
1 lille rød chili
4 soltørrede tomater
4 tomater
saft af ½ lime
¼ l. piskefløde
2 spiseskefulde kørvel
salt og peber

Fremgangsmåde:
Kog piskefløden lidt tyk og lad den køle af.
Avocado, rødløg, chili og de soltørrede tomater skæres i fine små tern.
Kørvel hakkes fint og de friske tomater skæres i både.
Det hele blandes med limefrugt og piskefløden.
Smag til med salt og peber og læg fyldet i pandekagerne.

Til toppen


Laks med estragonflødesauce og fettuccine (Fra Julie)

Til 4 personer:

2 pakker fettuccine med spinat
4 skalotteløg
smør
1½ dl hvidvin
3½ dl piskefløde
1½ dl lys bouillon
estragon, gerne frisk
400-500 g laks (jeg plejer at bruge friske laksefileter, men opskriften siger oprindeligt røget laks)
salt og peber

Løgene hakkes meget fint og svitses i smør ved svag varme.
Efter 1 minut tilsættes hvidvin, piskefløde, bouillon og estragon som koger med i ca. 2 minutter. Der smages til med salt og peber, hvorefter den friskkogte afdryppede pasta vendes i.

Til Toppen


 







Denne side er lavet af Bente B. Riis
Siden er sidst opdateret d. 29.3.2003